Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.veratex.cz, společnost Veratex Česká republika s.r.o., Kubelíkova 1224/42, 130 00 Praha 3, IČO:26013321 DIČ:CZ26013321, uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.
 

Chráníme Vaše data.

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití a získání třetí stranou. Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu, jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky.

Na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány Veratex Česká republika s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

Oznamujeme současně skutečnost, že jsme implementovali a používáme inzerci v reklamní síti.
Jedná se o funkce Google Analytics, implementované na základě inzerce v reklamní síti (např. remarketing).
Každý návštěvník se může odhlásit z Google Analytics pro inzerci v reklamní síti a může personalizovat reklamy v reklamní síti Google pomocí Správce nastavení reklam.

Dále oznamujeme, že k online inzerci používáme remarketing ve službě Google Analytics.
Dodavatelé třetích stran včetně společnosti Google zobrazují na internetu naše reklamy na různých webech.
My a dodavatelé třetích stran včetně společnosti Google využíváme společně soubory cookie první strany (například soubor cookie Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (například soubor cookie DoubleClick) k šíření informací, optimalizaci a zobrazování reklam na základě předchozích návštěv vašich stránek.
 

K odhlášení ze služby Google Analytics slouží tento doplněk prohlížeče pro odhlášení ze služby Google Analytics.
 

(c) 2013 Veratex Česká republika s.r.o. IČO 26013321